Systemisch werk en familieopstellingen

In een groep en individueel

Tijdens een familieopstelling worden alle elementen die spelen binnen jouw vraagstuk of vastgelopen proces in kaart gebracht. Dit doen we door jouw probleem van dat moment centraal te stellen. Voorbeeld hiervan is: je neemt erg vaak verantwoordelijkheden op je die niet de jouwe zijn. Andere deelnemers aan de opstellingen dienen als representant van de mensen om jou heen, je familie. Zij stellen zich op een bepaalde manier in de ruimte op. Die lijkt precies op jouw situatie nu. Dit kan ook virtueel bij de online opstelling. Zo wordt zichtbaar hoe jij in verhouding staat tot anderen. Patronen en bijbehorende dynamieken worden zichtbaar. Hierdoor krijg jij inzicht in het ontstaan van jouw gedrag. Ook wordt zichtbaar welke interventies mogelijk zijn om jou weer in jouw kracht te krijgen. Dit werkt door in jouw leven. Vaak wordt vanzelf duidelijk wat je daarvoor moet doen.

Behandeling / Tarieven

Over het algemeen zijn tussen de 2 en 5 sessies voldoende om al een verandering te ervaren en daarmee klachten te zien verminderen of verdwijnen. Een sessie duurt circa 1,5 uur en vindt plaats in mijn praktijk en kent verschillende tarieven.

Wilt u meer weten over NEI therapie of een afspraak maken?

Ik ben lid van:

GAT betekent dat ik volledig aan de Wkkgz voldoe en ben aangesloten bij een rijks erkende, complementair gespecialiseerde en volledig onafhankelijke Wkkgz geschilleninstantie.

Vitare is een dementievriendelijke praktijk