Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Wil je werken aan de verdieping van je intuïtie? Weten of ervaren gevoel van jou is of van anderen? En hoe daar mee om te gaan. En wil je dit kunnen voelen, duiden en beschrijven. Dan is deze starterscursus wat voor jou. In een klein groepje van maximaal 6 personen gaan we hiermee aan de slag.

Wanneer:  6 woensdagavonden:  van 20:00 tot 22:00 uur

Data: 4 en 18 september, 2 en 16 oktober en 6 en 20 november  2024.

Bij voldoende belangstelling start ik een tweede cursusgroep.

Investering in jezelf: € 119,= (BTW vrij)

Deelname is verzekerd na betaling.

Retraite weekend Intuïtieve ontwikkeling

Vrijdag 4 tm. zondag 6 oktober 2024                                                          Locatie “De Poort” in Groesbeek

Hanneke van de Velde en Caroline Verhoeven (Masuwi)

Wil je werken aan de verdieping van je intuïtie? Of ervaren waar je in jouw leven nog een stap kunt zetten? Sluit je dan aan bij dit prachtige spirituele weekend waar je wordt uitgedaagd jouw intuïtie op
aardse manier in te zetten. Dit alles in de ontspannen en energieke sfeer van een prachtige bosrijke omgeving, heerlijk eten en drinken en gelijkgestemde mensen.

Wanneer: Vrijdag 4 oktober 17:00 uur t/m zondag 6 oktober 16:30 uur.

Investering in jezelf:  € 500 (BTW vrij).  Dit is inclusief  2 overnachtingen in een eigen kamer met douche en toilet, heerlijk eten en onbeperkt koffie, thee en water, prachtige workshops en bijeenkomsten.

  

Wilt u meer weten over NEI therapie of een afspraak maken?

Ik ben lid van:

GAT betekent dat ik volledig aan de Wkkgz voldoe en ben aangesloten bij een rijks erkende, complementair gespecialiseerde en volledig onafhankelijke Wkkgz geschilleninstantie.

Vitare is een dementievriendelijke praktijk