Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Wil je werken aan de verdieping van je intuïtie? Weten of ervaren gevoel van jou is of van anderen? En hoe daar mee om te gaan. En wil je dit kunnen voelen, duiden en beschrijven. Dan is deze starterscursus wat voor jou. In een klein groepje van maximaal 6 personen gaan we hiermee aan de slag.

Wanneer:  6 woensdagavonden:  van 20:00 tot 22:00 uur

Data: 6 maart, 20 maart, 10 april, 24 april, 8 mei, 22 mei 2024.

Investering in jezelf: € 119,= (BTW vrij)

Deelname is verzekerd na betaling.

Intuïtieve ontwikkeling – weekend

Vrijdag 3 mei t/m zondag 5 mei                                                            Locatie “De Poort” in Groesbeek

Hanneke van de Velde en Caroline Verhoeven (Masuwi)

Wil je een weekend voor jezelf in een prachtige bosrijke omgeving? En ook nog werken aan de verdieping van je intuïtie? Gun jezelf dan dit prachtige weekend waar je wordt uitgedaagd jouw intuïtie op een grondende en aardse manier in te zetten. 

Wanneer: Vrijdag 3 mei 17:00 uur t/m zondag 5 mei 16:30 uur.

Investering in jezelf: Tussen € 400,= en € 450,= (BTW vrij) afhankelijk van de kamer. Dit is inclusief  2 overnachtingen, eten en koffie, thee en water, prachtige workshops en bijeenkomsten.

  

Wilt u meer weten over NEI therapie of een afspraak maken?

Ik ben lid van:

GAT betekent dat ik volledig aan de Wkkgz voldoe en ben aangesloten bij een rijks erkende, complementair gespecialiseerde en volledig onafhankelijke Wkkgz geschilleninstantie.

Vitare is een dementievriendelijke praktijk