Cursus Bewust worden van je intuïtie

Heb je last van prikkels in je omgeving? Zit je niet lekker in je vel en weet je soms niet waarom dit zo is? Loop je steeds tegen dezelfde thema’s aan in je leven en heb je het gevoel dat je niet verder komt? Wil je jezelf beter leren kennen en meer zelfvertrouwen krijgen? Dan geeft de cursus Bewust worden van je intuïtie je inzicht in de belemmerende processen in jezelf. Met behulp van inzicht en praktische hulpmiddelen kom je weer beter in je vel te zitten. Deze cursus is praktijkgericht. Tijdens de 6 avonden oefen je veel en krijg je handvatten mee om met je gevoeligheid te leren omgaan. 

Data: nog te plannen, Tijdstip: van 19.45 tot 22:00 uur.

Investering: € 97,50 incl. materialen en drankjes met wat lekkers

 

Behandeling / Tarieven

Over het algemeen zijn tussen de 2 en 5 sessies voldoende om al een verandering te ervaren en daarmee klachten te zien verminderen of verdwijnen. Een sessie duurt circa 1,5 uur en vindt plaats in mijn praktijk en kent verschillende tarieven.

Wilt u meer weten over NEI therapie of een afspraak maken?

Ik ben lid van:

GAT betekent dat ik volledig aan de Wkkgz voldoe en ben aangesloten bij een rijks erkende, complementair gespecialiseerde en volledig onafhankelijke Wkkgz geschilleninstantie.

Vitare is een dementievriendelijke praktijk