Systemisch werk en Familie-opstellingen

 

Kern van de werkwijze van systemisch werk is het opstellen van het systeem, dit kan een familie of organisatie zijn,  met behulp van personen uit de groep (representanten) of met voorwerpen. Op deze manier wordt inzichtelijk en voelbaar gemaakt wat de verhoudingen zijn tot elkaar en waar de eventuele verstrikkingen zich bevinden. Deze verstrikkingen geven vaak “gedoe” in het dagelijks leven.​

Tijdens een opstelling wordt het innerlijk beeld zichtbaar en ervaarbaar gemaakt. Wat we te zien krijgen is dan ook een beeld dat veel dieper gaat dan onze verstandelijke ideeën over het systeem.  Opstellingen kunnen gebruikt worden voor zowel  persoonlijke problematiek (familieopstellingen) als voor organisatievraagstukken en teamcasuïstiek. Denk bij persoonlijke problematiek aan dat je het gevoel hebt dat “niets jou lukt in het leven” of dat je faalangst hebt.

Familieopstelling doe ik zowel live als online in een 3D omgeving. Effecten zijn bij beide manieren het zelfde. Ook werk ik in de praktijk met 1-op-1 met tafelopstellingen.

Behandeling / Tarieven

Over het algemeen zijn tussen de 2 en 5 sessies voldoende om al een verandering te ervaren en daarmee klachten te zien verminderen of verdwijnen. Een sessie duurt circa 1,5 uur en vindt plaats in mijn praktijk en kent verschillende tarieven.

Wilt u meer weten over NEI therapie of een afspraak maken?

Ik ben lid van:

GAT betekent dat ik volledig aan de Wkkgz voldoe en ben aangesloten bij een rijks erkende, complementair gespecialiseerde en volledig onafhankelijke Wkkgz geschilleninstantie.

Vitare is een dementievriendelijke praktijk